Nokia 9 olmadı! Peki Nokia 9.1 verelim

Nokia 9 olmadı! Peki Nokia 9.1 verelim abime

Nokia 9 olmadı! Peki Nokia 9.1 verelim abime


Çinli üretici Nokia yeni nesil amiral gemisi Nokia 9’un başarısızlığını Nokia 9.1 PureView ile atmak istiyor. Peki yeni telefon bize ne sunuyor?

Nokia, HMD Global tarafından satın alma opsiyonu ile Microsoft’tan kiralandıktan sonra Android ekosistemine geçiş yaptı ve büyük bir çıkış yakaladı. arkaya olan sempatiyi değerlendiren Nokia, özellikle ülkemizde büyük bir çıkış yakaladı. Nokia Türkiye‘nin başarısızlığı mı diyelim yoksa global pazarda Nokia‘nın Türkiye‘ye bakışı mı diyelim bilemiyoruz ama Nokia ülkemizde oldukça başarısız bir süreç geçirdi ve geçirmeye de devam edecek diye düşünüyoruz. Zira yeni telefonları pazara sunamıyorlar, Nokia 9 gibi özel bir telefonu getiremeyen üreticiden bugün Nokia 9.1 bilgileri sızmaya başladı. Peki yeni telefon bize ne sunacak?
Bildiğiniz üzere Nokia 9‘da 5 kamera kullandı. Bunlardan üçü monokrom yani siyah beyaz çekim yaparken diğer ikisi renkli çekim yapıyordu. 5 Kameranın aynı anda çalıştığını da hatırlatalım. Bu da mobil pazarda bir ilk oldu. Nokia 9.1 PureView ise bu tasarım anlayışından ödün vermeyecek daha da gelişmiş bir versiyon ile karşımıza çıkacak. Kamera sensörleri gelişirken yonga seti tarafında da bir güncelleme olacak.
Nokia 9 PrueView fiyatı
Nokia 9 PrueView
Bugün birçok telefon Snapdragon 855+ kullanmaya başladı bile ama Nokia yine her zaman yaptığı hatalara devam ederek Snapdragon 855 ile karşımıza çıkacak ve yine sırf da bundan dolayı satmayacak.
Biz Nokia 9 incelemesi yapamadık; zira Nokia Türkiye‘ye ulaşamıyoruz. Ya dükkanı kapattılar; ya da tüm işi PR şirketine devrettiler. Zira PR’cıları Nokia CEO’u gibi konuşuyor…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sylvester & Tweety Çizgi filmleri 2019 2020

en güzel lif modelleri

LALE KESE LİF MODELİ YAPIMI